Bani în plus pentru plata ultimelor dobânzi a restituirea taxelor auto. Bugetul Administrației Fondului pentru Mediu va fi suplimentat cu 135 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presă publicat de AFM.

Banii sunt necesari plăţii ultimelor sume datorate din procesul de restituire a taxelor auto. Fondurile fuseseră alocate la rectificarea bugetului de stat operată de Guvern în 17 august. Acum urmează să ajungă efectiv în conturile instituției. De acolo, vor fi distribuiți celor care au de primit dobânzi pentru rambursarea cu întârziere a taxelor auto.

Potrivit Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP), la nivelul AJFP Galați și SFM Tecuci, până pe 21 august fuseseră soluționate toate cererile depuse privind taxă poluare, taxă emisii și timbrul de mediu.

La nivelul SFO Tg. Bujor au rămas de restituit 6 cereri de timbru de mediu (taxă + dobândă). Tot aici mai sunt de plătit, în 78 de cazuri, 52.084 lei reprezentând dobânda la taxa deja restituită, pentru care se aștepta un nou virament de la Administrația Fondului pentru Mediu.

Articolul precedentFără autorizaţie, a fost prins de poliţişti la vânat de păsări
Articolul următorGălăţenii nu îşi ţin în ordine actele de identitate şi sunt atenţionaţi