Consiliul Judeţean Galaţi, prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului, a populat Balta Bazei de agrement cu specific pescăresc Zătun cu trei tone de peşte.

Valoarea totală a investiţiei este de 41.420 lei, transportul fiind inclus în preţ. Balta Zătun va fi închisă pentru pescuit timp de două săptămâni, deoarece specialiştii recomandă o perioadă de adaptare a peştelui la noile condiţii de habitat. Ultima populare a bălţii Zătun a avut loc în octombrie 2021 cu cu 3,6 tone de peşte.

An de an populăm Balta Zătun pentru pasionaţii de pescuit sportiv. Astăzi, Balta Zătun, aflată în patrimoniul CJ Galaţi, a fost populată cu o tonă de crap şi două tone de caras, astfel încât toţi pasionaţii acestui sport, amatori sau profesionişti, să se poată relaxa în natură la o partidă de pescuit„, a declarat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.

Baza de agrement cu specific pescăresc Zătun, care are 27 de hectare de luciu de apă și este unul dintre puţinele locuri de agrement din apropierea municipiului Galaţi fiind vizitată anual de zeci de mii de persoane.

Imagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentNumărul refugiaților intrați în țară prin punctele de frontieră de la Galați este în scădere
Articolul următorFlorin Cîțu, sabotat din interior: peste 40 de organizații îi vor cere, joi, DEMISIA. Cine este păpușarul unei noi „execuții” în stil mafiot