Azi, pe stadionul Oţelul se aprinde nocturna pentru derbiul oraşului. SC Oţelul şi CSU Dunărea de Jos se întâlnesc în a doua etapă a Ligii 3 de fotbal. 

În prima etapă, Oţelul a câştigat cu 2-1 pe terenul celor de la CSM Paşcani, iar formaţia studenţească a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa KSE Tg. Secuiesc.

Meciul de astăzi va începe la ora 19,00, urmând ca a doua repriză să se joace cu nocturna aprinsă. Oţelul îşi doreşte ca partida să fie cât mai atractivă pentru gălăţeni, mai ales că are şi o componentă umanitară. Banii din vânzarea biletelor vor fi donaţi.

Fotbalul sprijină performanţa în educaţie 

„Încasările din bilete de la partida SC Oțelul Galați – CSU Dunărea de Jos vor fi donate pentru susținerea bursierilor de la Fundaţia Comunitară Galaţi. Fondurile obținute de la acest joc vor fi redirecționate către elevi din mediul rural din județul Galați, cu rezultatele foarte bune, dar care nu beneficiază de posibilități financiare. Susținem împreună performanța în educație!”, a precizat conducerea Oţelului într-un comunicat de presă.
Vor fi deschise publicului doar Tribuna 0 (preţ bilet 15 lei), Tribuna 1 (5 lei) şi Peluza Nord (2 lei).

Deşi a pierdut în deplasare, Oţelul nu a jucat rău la Focşani

Oţelul vine după o evoluţie bună în meciul pierdut cu 1-3 miercuri,  în deplasare, cu CSM Focşani. În urma celui joc cu prelungiri, echipa a suferit două pierderi pentru meciul de azi. Atacantul Marius Matei  va absenta din cauza unei accidentări la gleznă. Mijlocaşul central Bogdan Crihană este suspendat în urma eliminării din jocul de miercuri.
Oţelul şi CSU Dunărea de Jos se întâlnesc astăzi pentru prima oară. Cătălin Savu, antrenorul CSU, se aşteaptă la un meci greu.  „Suntem conştienţi că vom întâlni o echipă puternică, am văzut-o la meciul de miercuri de la Focşani, unde a pierdut nemeritat. Respectăm Oţelul şi vrem să-i învingem, vom aborda jocul la victorie. Cel mai mult îmi doresc să contribuim la redresarea fotbalului din oraş printr-un joc spectaculos, să oferim împreună un regal fotbalistic publicului gălăţean, să-l reatragem către acest fenomen”, a spus Cătălin Savu.

Sporting Lieşti luptă pentru primele puncte

După ce a pierdut cu 0-3 la Foresta Suceva în prima etapă, Sporting Lieşti s-a antrenat intens pentru a încerca să obţină astăzi prima victorie a sezonului în partida de acasă cu nou-promovata Huşana Huşi. Stan şi Bârlădeanu, care erau accidentaţi, au fost recuperaţi şi pot apărea astăzi pe teren. Partida Sporting Lieşti – Huşana Huşi va începe la ora 18,00.

 

Articolul precedentA mai murit o victimă a accidentului din intersecţia de la Şendreni
Articolul următorÎncă două zile de concerte gratuite în Grădina Publică