Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești au depistat în trafic un cetățean român, care conducea un autoturism radiat din circulaţie, de către autorităţile din Olanda.

În data de 08 martie a.c., pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești a oprit în trafic, pentru control, în localitatea  de frontieră Măstăcani, un autoturism, care avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare specific autorităţilor olandeze. Autoturismul era condus de un cetățean român în vârstă de 27 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora  au constatat că acesta este radiat din circulație din  data de 13.09.2021.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentUn bărbat de 62 de ani a încercat să intre cu autoturismul în România deși avea permisul suspendat
Articolul următorTeatrul Dramatic „Fani Tardini” renunță la restricții, odată cu ridicarea acestora la nivelul întregii țări