Autoturism cu acte false, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră

Un autoturism cu acte false a fost descoperit în trafic de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Galați, pe o stradă din muncipiu.

Oamenii legii au oprit, pentru control, o maşină marca Peugeot 206, care avea plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Italiei. Autoturismul era condus de o româncă în vârstă de 51 de ani.

Din cauza unor suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, au fost efectuate verificări suplimentare. În urma acestora s-a constatat că atât asigurarea tip Carte Verde, cât și autocolantul care atesta efectuarea inspecţiei tehnice periodice aplicat pe reversul certificatului de înmatriculare sunt false.

Femeia aflată la volan a declarat că a împrumutat autoturismul de la un cetățean italian și că nu ştia că documentele respective nu sunt autentice. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

Articolul precedentAlarmă falsă despre o barcă răsturnată în Lacul Brateş
Articolul următorParfumuri „de firmă”, de 80.000 de lei, vândute pe internet de un gălăţean