La data de 4 martie a.c., ora 03.35, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, de către un bărbat, din municipiul Tecuci, cu privire la faptul că, în noaptea respectivă, persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de 4.600 de lei și alte bunuri.

În urma primelor verificări, polițiștii Biroului Investigații Criminale Tecuci au stabilit că persoanele în cauză ar fi pătruns în locuință pe o fereastră rămasă neasigurată și, fiind surprinse de proprietar, l-ar fi amenințat pe acesta cu un cuțit, fugind cu banii și bunurile găsite.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată și, în cursul zilei de ieri, polițiștii au identificat prezumtivii autori ai faptei, un bărbat, de 39 de ani și un minor, de 17 ani, ambii din municipiul Tecuci. Odată cu depistarea acestora, s-a reușit recuperarea în parte a prejudiciului, respectiv suma de 2.700 de lei și bunurile sustrase.

Cei doi au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCoronavirus, cifre ÎN CREŞTERE: 4.342 cazuri noi şi 101 decese | RAPORT pe judeţe
Articolul următorPercheziții la doi gălățeni care au furat ceasuri și bijuterii în valoare de aproximativ 28.000 lei