Arcada, prima înfrângere după 11 victorii consecutive. CSM Arcada a pierdut, scor 2-3, în fața formației Dinamo, în al doilea meci din faza secundă a Diviziei A1 de volei.

Dinamoviștii au reușit o revenire de senzație, după ce erau conduși cu 2-0, cu un joc categoric în favoarea gălățenilor (25-12 și 25-17).

Din păcate, jocul de miercuri nu s-a încheiat cu succesul de care gălățenii aveau mare nevoie, tabela arătând la final 3-2 pentru bucureșteni. Arcada a câștigat, destul de lejer, primele două seturi, la 12 și la 17, lăsând impresia unui succes la zero. Nu a fost să fie, dinamoviștii au revenit până la 2-2  (25-20 și 25-21).

Setul decisiv a fost echilibrat, gălățenii au avut pe tabelă 3-0, 4-1, 5-3 și 9-8. Pe finiș însă nu au mai rezistat, succesul confruntării rămânând, surprinzător, în Sala ”Dinamo”.

O înfrângere usturătoare, mai ales că vine după o serie remarcabilă de victorii în acest an. Au fost nouă victorii în retur, una în ”Cupa României” și o alta în play-off. Deci după 11 victorii consecutive, a venit prima înfrângere din 2019.

După meci, antrenorul Sergiu Stancu a punctat: ”Evident, rezultatul nu mă mulțumește, mai ales că am avut un început excelent. Din păcate, nu am fost în stare să finalizăm favorabil și am cucerit un singur punct. Acum va veni Zalăul, de asemenea o echipă foarte bună. Vine după înfrângerea, pe propriul teren, cu oltenii și, evident, va dori un rezultat favorabil. Pentru că jucăm acasă, avem și sprijinul publicului, succesul depinde numai și numai de jocul nostru, pe care îl dorim de calitate, care să ne aducă victoria mult dorită”.

Arcada a început cu ”sextetul”: Sanderson, Cuciureanu, Raici, Borovnjak, Perez, Bissette – Cabrera (libero). Au mai intrat Cristudor, Terzici, Carrasco, Kullo și Mihalj.

În runda următoare, Arcada va juca pe teren propriu, sâmbătă, ora 17,00, cu VM Zalău.

Articolul precedentGălățenii, îndemnați să stingă lumina sâmbătă, în Ora Pământului
Articolul următorAmbasadorul SUA, Hans Klemm, în vizită la Galați