Galaţiul nu va mai avea doar ghirlande şi ornamente luminoase închiriate de Primărie, ci un „concept tehnico-artistic personalizat” al beculeţelor care vor împodobi urbea.

Luminile vor fi instalate de la Zilele Galaţiului, din noiembrie, de Ziua Naţională a României, de Crăciun, Revelion şi de Paşti 2019.

Primăria municipiului Galaţi a încheiat un acord cadru cu firma Ilnic Electric, care a câştigat licitaţia pentru „Realizarea conceptului tehnico-artistic personalizat, închirierea, montarea-demontarea instalaţiilor şi echipamentelor de iluminat festiv pentru evenimentele din municipiul Galaţi pentru perioada noiembrie 2018 – mai 2019.

Oferta a fost de 3.171.449 de lei cu TVA, adică aproape 700.000 de euro. Criteriul de atribuire a contractului a fost cel mai bun raport calitate-preţ. Echipamentele şi instalaţiile de iluminat festiv alese de către Primărie în urma prezentării simulărilor vor fi montate şi apoi demontate în termenele stabilite. Se va asigura mentenanţa 7/7 zile, 24/24 h, cu personal specializat, pe toată perioada de funcţionare.

Asocierea care, în ultimii ani, a iluminat festiv Galaţiul – SC MK Lighting SRL – SC Flash Lighting Services SA, a pierdut de această dată contractul.

Articolul precedentÎn 13 şcoli, copiii învaţă şi chiar dorm în frig din cauza lipsei branşamentului la gaze
Articolul următorVoleibalistele de la CSU Belor Galaţi au pierdut categoric la Blaj