Antrenorul Alexandru Ciobanu va pregăti o formaţie din Oman

Antrenorul Alexandru Ciobanu, fost tehnician al formaţiei de fotbal SC Oţelul Galaţi în campionatul trecut, va pregăti o formaţie din Oman.

Ciobanu, în momentul de faţă preparator fizic al SC Oțelul, şi-a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu gruparea gălăţeană. Tânărul tehnician, în vârstă de 33 de ani, va prelua, ca antrenor principal, formația Al Orouba, din prima ligă a Omanului.

Pentru mine, începe o nouă experiență, dar inima mea rămâne lângă acest proiect, pentru că Oțelul reprezintă parte din copilăria mea, educația mea și istorie din familia mea! Mă înclin cu respect în fața celor care muncesc voluntar pentru club, celor care au pasiune pentru Oțelul și, bineînțeles, galeriei oțelare!”, a declarat Alexandru Ciobanu.

În perioada octombrie 2016 – mai 2017, Alexandru Ciobanu a fost, timp de opt luni, antrenor secund la formația Al Orouba, iar între august 2015 şi mai 2016 s-a ocupat de pregătirea fizică a acestei echipe.

Alexandru Ciobanu s-a născut la Galați, pe 6 ianuarie 1986, iar cariera în fotbal şi-a început-o la Oțelul, unde a activat timp de opt sezoane, la grupele de juniori ale clubului. A făcut pasul în fotbalul profesionist la CSM Rm. Sărat (Liga a III-a), iar apoi a evoluat la FC Botoșani (Liga a II-a).

După încheierea carierei de jucător, Ciobanu a antrenat la cluburi precum CF Brăila (Liga a II-a), CSM Rm. Sărat (Liga a III-a), Gloria Buzău (Liga a II-a), Delta Tulcea (Liga a II-a), CSM Rm. Vâlcea (Liga a II-a) și Metalosport Galați (Liga a III-a).

Articolul precedentEchipa de baschet CSM Phoenix CSU Galați, a 15-a victorie consecutivă
Articolul următorȘoferii gălățeni s-au ales cu amenzi de aproape 300.000 de lei