Antonia şi Lidia Buble vor concerta la Zilele Galațiului 2018

Spectacolele se vor desfăşura în perioada 30 noiembrie - 2 decembrie

Antonia şi Lidia Buble se numără printre artiştii cunoscuţi care vor concerta la Zilele Galațiului 2018, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, a anunţat municipalitatea.

Conform programului făcut public de Primăria Galaţi, manifestările vor începe pe 30 noiembrie, de Sfântul Apostol Andrei, patronul spiritual al oraşului. Prezentatorul spectacolelor în cele trei zile va fi Cristina Ionașcu, cunoscută din emisunea „X Factor”.

Primul artist care va urca pe scena de pe Faleza Superioară, vineri, 30 noiembrie, de la ora 18.30, va fi gălăţeanul Florin Chiriac (Hippie), care va fi urmat de Omul din Sarmisegetuza, Andreea Ignat şi, de la ora 21.00, Lidia Buble.

Sâmbătă, 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, timp de 60 de minute, de la ora 17.00, întregul echipament tehnic va fi la dispoziția artiștilor locali care doresc să se promoveze. Recitalurile propriu-zise vor începe la ora 18.00, cu Verona Adams, în continuare fiind programaţi să urce pe scenă Gabriela Comăneci, Mihaela Gurău şi Margareta Clipa.

Duminică, 2 decembrie, programul cuprinde mai bine de două ore (17.00 – 19.20) rezervate artiştilor locali, care vor fi urmaţi de vedetele consacrate: Nadir, Lino Golden şi, de la ora 21.10, Antonia.

Licitația publică pentru organizarea evenimentului „Zilele Galațiului 2018” a fost câștigată de firma Palmyra Events, din Târgoviște. Oferta financiară a companiei dâmboviţene a fost în valoare de 194.000 lei fără TVA.

Articolul precedentElicopterul SMURD de la Galaţi va avea heliport în curtea Spitalului Judeţean
Articolul următorO femeie a fost ucisă azi pe o trecere de pietoni din centrul Tecuciului