Consiliul Județean Galați informează că, începând de miercuri, 28 aprilie, demarează lucrările de reabilitare pe tronsonul 1 al Drumului de Centură, mai exact pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu bulevardul Brăilei şi viaductul de la Combinatul Siderurgic Liberty.

În prima etapă se închide traficul pe prima bandă de circulaţie a segmentului dintre intersecţia cu Prelungirea Brăilei şi intersecţia cu strada Constantin Levaditti, pe partea dreaptă a direcției de mers către Viaduct. De asemenea, începând de miercuri, 5 mai, se va închide traficul şi pe prima bandă de circulaţie a tronsonului dintre intersecţia cu strada Oltului şi intersecţia cu Prelungirea Brăilei, pe sensul de mers către Viaduct.

Intersecţiile vor rămâne deschise circulaţiei, iar pe cele două porţiuni de drum vor fi realizate lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere şi a sistemului de colectare a apelor pluviale.

Președintele CJ Galați, Costel Fotea a făcut un apel către participanții la trafic ca, pentru buna desfăşurare a circulaţiei, să respecte semnalizarea rutieră. Totodată, reprezentanții CJ mulțumesc pentru înțelegere și își prezintă scuze pentru disconfortul creat.

Sursa: Realitatea de Galati