ANAF Galaţi a restituit taxa auto unei părţi a celor ce depuseseră cereri. Plăţile vor continua, în funcţie de alocările bugetare, către toţi solicitanţii.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Galaţi informează că Administraţia Fondului pentru Mediu a virat, luni, 3 iunie, o parte din banii necesari restituirii timbrului auto pentru gălăţenii care au depus cereri în acest sens. Suma a fost plătită în zilele următoare către o parte dintre cei care depuseseră cereri.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a restituit, în perioada 3 – 5 iunie 2019, în județul Galați, suma de 2.500.013 lei către 941 de contribuabili, sumă ce reprezintă taxe auto achitate de către aceștia în perioada 1 ianuarie 2007 – 31 ianuarie 2017, precizează AJFP Galaţi.

„Demersul Ministerului Finanțelor Publice și al ANAF va continua până la restituirea ultimului leu datorat contribuabililor români care au achitat taxe auto (taxe auto pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu)”, informează AJFP Galaţi.

Articolul precedentAmator de GPS-uri din maşinile altora, prins de poliţie
Articolul următorAcţiune preventivă a poliţiei gălăţene pentru educaţia rutieră