Amenzi de peste 180.000 de lei pentru alcool și viteză în vacanța de Paști. Aproape 400 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în această perioadă. 

Șoferii predispuşi la abateri rutiere nu s-au abținut să comită ilegalităţi nici în zilele libere de Paşti şi 1 Mai. Unii s-au urcat la volan, deşi gustaseră alcool la iarbă verde ori la vreo masă de sărbătoare, fiind amendați de echipajele rutiere. Același lucru l-au pățit și cei care, deși nu băuseră, au călcat acceleraţia sau au avut alte abateri.

S-au aplicat aproape 400 de amenzi contravenţionale în minivacanţa de Paşti şi 1 Mai. Peste 100 au fost pentru viteză, 25 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, iar 21 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Valoarea totală a amenzilor a depăşit 180.000 de lei, în 83 de cazuri, şoferii rămânând și fără carnet. În zece situaţii, agenţii rutieri le-au întocmit conducătorilor auto care au cedat diferitelor ispite și câte un dosar penal. Cele mai multe au fost pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi încredinţarea maşinii unei persoane fără permis.

Articolul precedentCinci polițiști, condamnați, după patru ani, pentru fapte de corupție
Articolul următorGălăţenii care au furat 14 bancomate austriece au fost prinşi