Alte 353 de bilete de tratament balnear pentru pensionarii gălăţeni

Alte 353 de bilete de tratament balnear pentru pensionarii gălăţeni au fost distribuite pentru seriile cu plecare în perioada 22-25 octombrie.

Cele mai multe bilete alocate sunt pentru afecţiuni reumatismale – 243, dintre care 174 în staţiunea Lacu Sărat. Alte staţiuni unde gălăţenii se pot trata de reumatism sunt: Amara – 15 locuri, Herculane – 14, Sărata Monteoru – 11, Felix – 7, Eforie Nord – 6, Mangalia – 5, Pucioasa – 4, Nicolina, Saturn şi 1 Mai – câte 2, Neptun – 1.

Pentru afecţiuni cardiovasculare, pensionarii gălăţenii pot opta pentru staţiunile: Covasna – 32 de bilete, Vatra Dornei – 15 şi Tuşnad – 6. Pentru boli digestive, au fost repartizate locuri la: Căciulata – 18 şi Olăneşti – 13. Afecţiunile digestiv-respiratorii se pot trata la Slănic Moldova – 10 bilete, iar problemele reumatismal-respiratorii, la Slănic Prahova – 10 şi Târgu Ocna – 6.

Cei care doresc să intre în posesia biletelor disponibile trebuie să se prezinte la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi pentru a completa o cerere, împreună cu talonul de pensie, actul de identitate şi o trimitere de la medicul de familie cu staţiunea recomandată.