Alte 353 de bilete de tratament balnear pentru pensionarii gălăţeni

Alte 353 de bilete de tratament balnear pentru pensionarii gălăţeni au fost distribuite pentru seriile cu plecare în perioada 22-25 octombrie.

Cele mai multe bilete alocate sunt pentru afecţiuni reumatismale – 243, dintre care 174 în staţiunea Lacu Sărat. Alte staţiuni unde gălăţenii se pot trata de reumatism sunt: Amara – 15 locuri, Herculane – 14, Sărata Monteoru – 11, Felix – 7, Eforie Nord – 6, Mangalia – 5, Pucioasa – 4, Nicolina, Saturn şi 1 Mai – câte 2, Neptun – 1.

Pentru afecţiuni cardiovasculare, pensionarii gălăţenii pot opta pentru staţiunile: Covasna – 32 de bilete, Vatra Dornei – 15 şi Tuşnad – 6. Pentru boli digestive, au fost repartizate locuri la: Căciulata – 18 şi Olăneşti – 13. Afecţiunile digestiv-respiratorii se pot trata la Slănic Moldova – 10 bilete, iar problemele reumatismal-respiratorii, la Slănic Prahova – 10 şi Târgu Ocna – 6.

Cei care doresc să intre în posesia biletelor disponibile trebuie să se prezinte la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi pentru a completa o cerere, împreună cu talonul de pensie, actul de identitate şi o trimitere de la medicul de familie cu staţiunea recomandată.

Articolul precedent132 de elevi cu păduchi şi râie, depistaţi în şcolile gălăţene
Articolul următorCursă pe străzile Galaţiului, în urmărirea unui şofer beat