Președintele USR Brăila, Cătălin Stancu, a declarat în cadrul emisiunii Deschide Lumea, la Realitatea Galați – Brăila, faptul că Alianța USR+ îl va susține pe candidatul Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis, în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Stancu a spus că cele două organizații locale, USR și PLUS, nu vor fi activi în această campanie și nu se vor implica în mobilizarea electoratului, susținerea lor fiind doar la nivel declarativ.

”Așa cum au zis cei doi lideri ai noștri, Dan Barna și Dacian Cioloș, în mod public, în conferințe de presă, evident că vom susține candidatul de dreapta. Încă suntem o alianță de centru-dreapta, noi ca și partid – USR-ul – suntem de centru-dreapta, alianța este de centru-dreapta. Ar fi contra naturii să susținem un candidat de stânga(…)
Dacă ar fi să luăm cei doi candidați, ca și persoane, este evident că nu putem să-l susținem decât pe Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă nu este o persoană care să poată să ne reprezinte, ca și președinte al țării, iar noi să ne simțim mândrii de persoana asta”, a declarat președintele USR Brăila.

 

Articolul precedentRomânii ar putea avea o nouă minivacanță în decembrie. Crăciunul și Revelionul pică în mijlocul săptămânii
Articolul următorCafeaua și beneficiile ei – ce trebuie să știi