Nerăbdători să intre la „Plaja Dunărea” la inaugurarea care a avut loc sâmbătă, 30 iulie, gălățenii au venit cu aproape o oră înainte de ora oficială de deschidere. Încă de la 8,30, zeci de tineri stăteau la coadă la poarta zonei de agrement. Autoritățile au luat decizia de a permite accesul în incintă cu un sfert de oră mai devreme, deoarece câteva persoane vociferau nemulțumite. Cele trei case de bilete deschise au fost luate cu asalt de gălățeni. Astăzi, când se anunță o zi caniculară la Galați, cu temperaturi ce pot ajunge până la 41 de grade, sunt așteptați la fel de mulți cetățeni care să ia cu asalt plaja administrată de SC Gospodărire Urbană Galați. 

Orarul de funcționare pentru Plaja „Dunărea” va fi de luni până duminică, între orele 9,00 și 21,00, iar accesul se va face pe la intrarea principală, dinspre Uzina de Apă. În contextul pandemiei, numărul maxim de persoane care vor avea acces va fi limitat la 1.500, chiar dacă zona de agrement are o capacitate maximă de 3.500 de persoane.

Tarifele de acces au fost stabilite de Consiliul Local şi sunt diferenţiate. Pentru intrarea la aqua park, adulții plătesc 35 de lei, de luni până joi, și 50 de lei, de vineri până duminică, iar copiii între 7 și 14 ani – 20 de lei, de luni până joi, și 25 de lei de vineri până duminică. Pentru intrarea la plaja de nisip, adulții achită 15 lei, de luni până joi, și 20 de lei, de vineri până duminică, iar copiii între 7 și 14 ani – 10 de lei, de luni până duminică. Copiii cu vârsta până în 7 ani, însoţiţi de un adult, au intrarea liberă.

Intrarea în zona de agrement se va face pe baza unei brăţări de acces, pentru care se va achita, în numerar, o garanţie de 25 de lei. Suma va fi restituită la momentul predării brăţării la casierie, însă doar în ziua în care a fost achitată.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentMandatul de director general la APDM al lui Alexandru Șerban se va încheia pe 8 august
Articolul următorAtenție în trafic! Caniculă şi valori de trafic ridicate!