Afacerile distribuitorului de materiale de construcţii Arabesque au scăzut

Afacerile distribuitorului de materiale de construcţii Arabesque Galaţi au scăzut în 2018, fiind ceva mai mici decât cele realizate în 2017.

Firma Arabesque, deţinută de Cezar Rapotan, a raportat anul trecut o cifră afaceri uşor sub 1,7 miliarde de lei, după ce în 2017 trecuse de acest prag. În acelaşi timp, şi numărul de angajaţi s-a redus, cu circa 170 de persoane, compania ajungând la mai puţin de 3.000 de salariaţi. În schimb, profitul a fost în creştere, cifrându-se la 31,1 milioane de lei, de trei ori mai mare decât cel din 2017, conform datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Compania din Galaţi are 38 de centre comerciale sub numele Arabesque şi şapte magazine sub brandul MatHaus, livrările fiind făcute cu ajutorul unei flote de 1.000 de camioane. Printre produsele pe care le comercializează compania se numără oţel-beton, cărămidă, acoperişuri, gips-carton, instalaţii, articole electrice, parchet, uşi, feronerie şi produse pentru grădină.

Firma Arabesque a fost fondată în 1994, la Galaţi, de Cezar Rapotan, care deţine în momentul de faţă 98 la sută din acţiunile companiei. Arabesque şi-a extins afacerile şi peste graniţe, având magazine în Republica Moldova, Ucraina şi Bulgaria.

Articolul precedentO singură victorie pentru echipele gălățene din Liga a III-a de fotbal
Articolul următorUn microbuz a ars ca o torţă, într-o benzinărie din Galaţi (VIDEO)