Acţiune de ecologizare în pădurile preferate de gălăţeni

O acţiune de ecologizare în pădurile în care gălăţenii ies cu predilecţie la picnic s-a desfăşurat sâmbătă, 21 septembrie, în mai multe zone din judeţ.

Direcţia Silvică Galaţi a coordonat campania „Ziua de curăţenie naţională” pe cele mai expuse suprafeţe de fond forestier pe care le are în grijă. Campania „Mişcare pentru un mediu curat” a atras aproape 400 de gălăţeni, dintre care trei sferturi au fost voluntari. Acţiunea a fost coordonată de 90 de angajaţi ai Direcției Silvice Galați și ai ocoalelor silvice Galați, Grivița, Hanu Conachi și Tecuci.

Participanţii, 393 în total, au colectat peste două tone de deșeuri, din pădurile de la Zătun, Popas Viile, Fundeanu, Ghidigeni, Furceni, Barcea şi Popas Hanu Conachi. Manifestarea s-a desfăşurat în cadrul unui parteneriat încheiat de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva cu Ministerul Apelor și Pădurilor, Ministerul Tineretului și Sportului, Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate și Asociația „Viitorul în zori” („Let’s do it România!”).

Articolul precedentUn nou accident grav la intersecţia periculoasă din Şendreni
Articolul următorCadavrul unui tecucean, găsit mumificat în apropierea autostrăzii A1