Accident spectaculos pe strada Oltului, cu trei mașini implicate, din care una s-a răsturnat în mijlocul drumului, circulaţia în zonă fiind întreruptă mai bine de o oră.

Coliziunea dintre cele trei autoturisme a avut loc în zona restaurantului „Cina” din Micro 17. Conform martorilor, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate. Șoferul unui autoturism care ieșea de pe o stradă laterală nu a respectat semnificația indicatorului „STOP”, a ieșit în strada principală și a ciocnit o maşină care circula regulamentar. Aceasta a fost proiectată într-un alt autovehicul, care se deplasa pe sensul opus de mers. În urma impactului, una dintre mașini, Dacia Logan, s-a răsturnat în mijlocul străzii.

În urna ciocnirii, o persoană a fost rănită. Victima, o femeie de 51 de ani, a fost transportată la spital, în stare stabilă. Toți cei trei șoferi implicați în accident au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

Reprezentanții Poliției Rutiere Galați fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. La finalul anchetei, va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentŞoferii cu permis şi fără, pericole zilnice în traficul gălăţean
Articolul următorTânăr în stare gravă, după ce un cazan de ţuică s-a răsturnat peste el