O mireasă din Galaţi s-a lăsat furată, în noaptea nunţii, pentru a respecta tradiţia, însă a ajuns la spital, după ce a fost victima unui accident rutier.  Coliziunea, petrecută în noaptea de sâmbătă spre duminică, nu a avut urmări foarte grave, singura rănită fiind chiar mireasa, în vârstă de 37 de ani.

Nuntaşii au dorit să respecte tradiţia furatului miresei, aşa că trei bărbaţi au luat-o pe femeia care-şi sărbătorea cea mai frumoasă zi din viaţă la un restaurant situat aproape de marginea Galaţiului, au urcat-o într-un taxi şi au plecat spre centrul oraşului. Când nuntaşii au ajuns la prima intersecţie importantă, „renumită” de altfel pentru numărul mare de accidente produse din cauza vitezei şi a neacordării de prioritate, taxiul a fost lovit de un autoturism care venea de un drum fără prioritate.

„Din primele cercetări, a reieşit că un bărbat de 22 de ani, care conducea un autoturism pe strada Frunzei, odată ajuns la intersecţia cu strada Prelungirea Brăilei, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 31 de ani”, au declarat reprezentanţii IPJ Galaţi.

În urma impactului, singura care a avut de suferit a fost chiar mireasa, aflată pe bancheta din spate a maşinii. Femeia a ajuns la spital cu câteva leziuni la mână, însă nu a rămas internată, plecând înapoi la nuntă, după ce a primit îngrijiri medicale.

Poliţiştii au stabilit că şoferul care a provocat accidentul avea o uşoară alcoolemie, de 0,36 la mie, dar deocamdată au deschis dosar penal doar pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentArcelorMittal Galaţi va dona echipamente medicale Spitalului Judeţean
Articolul următorTaximetriştii gălăţeni au majorat tarifele cu 60 de bani pe kilometru