O mireasă din Galaţi s-a lăsat furată, în noaptea nunţii, pentru a respecta tradiţia, însă a ajuns la spital, după ce a fost victima unui accident rutier.  Coliziunea, petrecută în noaptea de sâmbătă spre duminică, nu a avut urmări foarte grave, singura rănită fiind chiar mireasa, în vârstă de 37 de ani.

Nuntaşii au dorit să respecte tradiţia furatului miresei, aşa că trei bărbaţi au luat-o pe femeia care-şi sărbătorea cea mai frumoasă zi din viaţă la un restaurant situat aproape de marginea Galaţiului, au urcat-o într-un taxi şi au plecat spre centrul oraşului. Când nuntaşii au ajuns la prima intersecţie importantă, „renumită” de altfel pentru numărul mare de accidente produse din cauza vitezei şi a neacordării de prioritate, taxiul a fost lovit de un autoturism care venea de un drum fără prioritate.

„Din primele cercetări, a reieşit că un bărbat de 22 de ani, care conducea un autoturism pe strada Frunzei, odată ajuns la intersecţia cu strada Prelungirea Brăilei, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 31 de ani”, au declarat reprezentanţii IPJ Galaţi.

În urma impactului, singura care a avut de suferit a fost chiar mireasa, aflată pe bancheta din spate a maşinii. Femeia a ajuns la spital cu câteva leziuni la mână, însă nu a rămas internată, plecând înapoi la nuntă, după ce a primit îngrijiri medicale.

Poliţiştii au stabilit că şoferul care a provocat accidentul avea o uşoară alcoolemie, de 0,36 la mie, dar deocamdată au deschis dosar penal doar pentru vătămare corporală din culpă.