Un accident rutier soldat cu rănirea a trei copii şi doi adulţi a avut loc, duminică după-amiază, în apropiere de Pădurea Gârboavele. Conform medicilor, în cazul unei adolescente, există suspiciunea unei fracturi de bazin, iar două fete mai mici s-au ales cu mai multe contuzii.

Accidentul s-a petrecut în momentul în care o maşină a vrut să intre pe DN 24D, de pe un drum secundar, dar s-a ciocnit cu un alt autoturism, care circula pe artera cu prioritate. „Din primele verificări, a reieşit faptul că şoferul unui autoturism, care ieşea de pe un drum lăturalnic, a pătruns pe DN 24D şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se afla într-o depăşire”, a declarat subcomisar Iulian Ungur, din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

„Au existat mai multe victime: o adolescentă de 16 ani, cu suspiciune de fractură de bazin, două fete, de şase, respectiv, zece ani, cu mai multe contuzii, un bărbat de 23 de ani, cu policontuzii, şi un bărbat de 63 de ani, care a primit îngrijiri la faţa locului, dar a refuzat transportul la spital”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Cauza ciocnirii dintre autoturismele Audi şi Volkswagen a fost stabilită ca fiind neacordarea de prioritate. Conform poliţiştilor, niciunul dintre cei doi şoferi implicaţi în accident nu consumase băuturi alcoolice. În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentGalaţiul, sub Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii
Articolul următorA plecat la plimbare cu o maşină furată, deşi nu avea permis