La data de 15 august a.c., în localitatea Tulucești, din județul Galați, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a 5 persoane.

În urma verificărilor la fața locului, polițiștii au stabilit că accidentul s-ar fi produs pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers, în el fiind implicate trei autoturisme, două dintre acestea aflate în trafic și unul parcat în afara părții carosabile.

Autoturismele au suferit avarii și, atât cei doi conducători auto, doi bărbați, de 50, respectiv 40 de ani, cât și 3 pasageri au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, în cazul bărbatului de 50 de ani, valoarea rezultată fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit doar penal pentru vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs accidentul.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentAnsamblu rutier condus fără drept oprit de poliţiştii de frontieră
Articolul următorCulisele statului paralel | Cum s-a făcut țăndări fabrica de geamuri Buzău. Electricitatea companiei, căpușată pentru Bitcoin