A vrut să scape de un dosar penal cu o mită de 200 de lei

Un gălăţean care a vrut să scape de un dosar penal cu o mită de 200 de lei s-a ales cu un flagrant delict şi două anchete pe numele său.

Bărbatul s-a urcat la volan fără permis de conducere şi a încercat să îi mituiască pe poliţiştii care l-au oprit în trafic. Problemele sale au început după ce a fost oprit de un echipaj al Poliţiei de Frontieră Folteşti. Cu ocazia verificării documentelor, oamenii legii au constatat că şoferul nu deţinea permis de conducere eliberat de autorităţile române. Astfel, poliţiştii i-au comunicat că îi vor întocmi acte de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere a unui vehicul fără permis”.

Bărbatul a fost dus la sediul sectorului, unde le-a promis poliţiştilor 200 de lei, pentru a nu i se întocmi dosar penal. Aceştia l-au refuzat şi au sesizat Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Galaţi. Sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, ofiţeri ai DGA s-au deplasat la Folteşti şi au realizat acţiunea de prindere în flagrant delict a persoanei în cauză, cu privire la oferirea sumei de 200 de lei.

Articolul precedentMâine, la Biblioteca franceză, expoziţie post-concurs şi câştigători-surpriză
Articolul următorUnited a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii I de futsal