A vrut să parcheze maşina altcuiva, fără să aibă carnet. Isprava i-a costat un dosar penal pe şoferul de ocazie şi pe proprietara maşinii. 

Un tânăr din Galaţi a fost surpins de poliţişti, la adăpostul întunericului, încercând să conducă o maşină băut şi fără permis.

Gălăţeanul, în vârstă de 23 de ani, a dat nas în nas cu poliţiştii pe strada Textiliştilor, la puţin după miezul nopţii. Şoferul nu le-a putut prezenta agenţilor permisul, fiindcă nu avea unul.  În schimb, l-au testat cu etilotestul, valoarea indicată fiind de 0,74 la mie alcool în aerul expirat.

Tânărul a spus că abia se urcase la volanul maşinii, care nu îi aparţinea,  doar ca să o parcheze corect. Proprietara maşinii, o femeie de 43 de ani, aflată pe scaunul din dreapta, i-a susţinut afirmaţia. Ea a recunoscut că ştia că bărbatul nu are carnet. Cele constatate le-au adus amândurora dosare penale, lui pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului, iar ei, pentru încredinţarea maşinii unei persoane care nu deţine carnet.

Articolul precedentO gălăţeancă, cercetată penal după ce a sunat abuziv la 112
Articolul următorUn taximetrist şi un client s-au luat la bătaie pe Faleză