Între 1 și 4 octombrie va avea loc o nouă ediție a StreetFood Festival.

Între 1 și 4 octombrie va avea loc a treia ediție a StreetFood Festival, programul fiind zilnic de la 12.00 la 23.00. Formula găsită de organizatori va restrânge numărul participanților, care vor trebui să respecte măsurile de distanțare și de sigurnță. Vor fi mai puține standuri cu mâncare în acest an, dar organizatorii îi asigură pe participanți că mâncarea va fi la fel ca în anii trecuți. Muzica bună face și ea parte din meniu., line-up-ul DJ-iilor fiind format din DEX, Smurf și Vlad Dobrescu împreună cu alte surprize muzicale.

„Situația actuală impune unele schimbări organizatorice. Astfel, accesul se va face în mod controlat pe o porțiune delimitată din parc, numărul maxim de participanți e limitat la 500 de persoane concomitent și se vor respecta în permanență măsurile de distanțare fizică și de prevenție, stabilite de autorități”, se arată în comunicatul Primăriei.

Evenimentul este organizat de agenția Why Not & Flavours și e cofinanțat de Primăria Galați, contribuția financiară a municipalității fiind de 129.900 de lei.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentBilanț coronavirus 30 septembrie. RECORD ABSOLUT: 2.158 de cazuri noi și 33 de decese
Articolul următorStrada Saturn va fi în plin proces de asfaltare până pe 3 octombrie