A mai murit o victimă a accidentului din intersecţia de la Şendreni. Celălalt pacient va fi transferat la Bucureşti, pentru tratament. 

Numărul victimelor din accidentul petrecut, în data de 26 august, pe DN 25, la intersecţia din Şendreni, a crescut la trei.

Unul dintre pacienţii internaţi, cu răni grave, la Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, a decedat,  în ciuda eforturilor medicilor. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, suferise şi o intervenţie chirurgicală. Potrivit reprezentanţilor spitalului, bărbatul a  decedat în cursul nopţii de joi spre vineri.

Celălalt pacient, un bărbat în vârstă de 35 de ani, rănit şi el foarte grav, în accident, va fi transferat la un spital din Bucureşti.
Pe 26 august, pe DN 25, a avut loc un tragic accident. Două persoane, un bărbat de 32 de ani şi un adolescent în vârstă de 16 ani, au murit pe loc. Alte două au ajuns în stare extrem de gravă la spital. Accidentul a avut loc din cauza unei neacordări de prioritate. Poliţiştii fac în prezent cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere şi vătămare corporală din culpă. Intersecţia cu pricina a fost restructurată astăzi de angajaţii de la Drumuri Naţionale, cu sprijinul poliţiei rutiere.
foto: GSG

Articolul precedentUn lituanian care câştigase la cazinou, tâlhărit la ieşirea dintr-un club gălăţean
Articolul următorAzi, pe stadionul Oţelul se aprinde nocturna pentru derbiul oraşului