A încercat să înjunghie un șofer care l-a admonestat că blochează traficul. Polițiștii locali au intervenit, iar agresorul a fost predat poliției naționale.

Scandal în trafic pe strada Henri Coandă, din Micro 39, după ce un şofer i-a atras atenţia unui bărbat că încurcă traficul pietonal şi îşi pune viaţa în pericol. Bărbatului, care se plimba pur şi simplu prin mijlocul intersecţiei, nu i-a căzut prea bine apostrofarea şi a devenit violent.

Potrivit unui comunicat al Poliției locale, șoferul, un tânăr de 22 de ani din Galaţi, a coborât din autoturism şi a încercat să îl imobilizeze pe cel care încurca traficul. Atât i-a trebuit celui apostrofat, care a scos din buzunar un cuţit, încercând să îl înjunghie pe şofer. Tânărul a reuşit să se ferească şi a fugit, fiind urmărit însă de agresor. Totul s-a petrecut sub privirile speriate ale trecătorilor, incidentul fiind suprins şi de camerele de supraveghere din trafic.

Oprit de polițiștii locali

Conflictul a fost oprit de poliţişti locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale, care se aflau în zonă.
„Poliţiştii locali l-au depistat în staţia de autobuz de pe strada Henri Coandă pe numitul C.V., de 32 de ani, din Galaţi, care a încercat să-l înjunghie cu un cuţit, pe numitul G.D., de 22 de ani, din Galaţi. Incidentul a avut loc după ce numitul G.D., conducător auto, i-a atras atenţia lui C.V. că îngreunează traficul rutier prin prezenţa lui pe carosabil. Îi sfătuim pe gălăţeni să nu îşi facă dreptate singuri, ci să apeleze la poliţiştii de la naţională, la numărul unic de urgenţă 112, sau la poliţiştii locali, la numărul 955”, ne-a declarat Petrică Hahui, directorul Poliţiei Locale Galaţi.

Poliţiştii locali l-au imobilizat pe agresor şi l-au condus la sediul instituţiei, unde a fost întocmit un proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante. În faţa oamenilor legii, bărbatul de 32 de ani a recunoscut că l-a fugărit pe tânărul de 22 de ani şi că avea asupra lui un cuţit.

Persoana în cauză, partea vătămată şi bunul corp delict au fost predate Poliţiei Naţionale, în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentÎn judeţul Galaţi trăiesc peste 2.500 de cetăţeni străini
Articolul următorPe strada Portului, unii furau copaci, alții transportau fier vechi cu barca