Un vehicul parcat neregulamentar și cu geamurile aburite a atras atenția jandarmilor din Galați. La controlului vehiculului omenii legii au simțit un miros puternic care venea din interiorul mașinii. Bărbatul a fost condus la poliție.    

Azi noapte, în jurul orei 23:00, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Galați a observat pe o stradă din cartierul I.C. Frimu un autoturism care era parcat neregulamentar și care avea geamurile aburite. Jandarmii s-au apropiat de vehicul și au observat pe bancheta din spate a mașinii un bărbat care stătea întins pe spate. Întrucât au crezut că acesta se află într-o urgență medicală, jandarmii au deschis portiera mașinii moment în care au sesizat că în interior miroase puternic a substanțe vegetale interzise de lege. 

În momentul în care bărbatul a fost coborât din vehicul, jandarmii au observat că acesta este sub influența alcoolului și agitat. Întrebat dacă asupra sa sau în vehicul are substanțe interzise, bărbatul a declarat verbal că nu știe ce este în mașină. La controlul autoturismului jandarmii au găsit o țigară confecționată artizanal, dintr-o substanță vegetală de culoare verde, o pungă cu muguri de substanță vegetală de culoare verde și un grinder. Cu privire la substanțele găsite în vehicul, bărbatul a declarat că el este proprietarul autoturismului, însă substanțele vegetale au fost aduse de către un prieten. Bărbatul a susținut că prietenul acestuia a condus mașina până în zona respectivă, apoi a coborât să cumpere câteva sticle de bere, după care urmau să fumeze împreună substanța vegetală. 

Chiar dacă a fost căutat și așteptat de către jandarmi mai mult timp, presupusul prieten nu a fost găsit în zonă, iar bărbatul nu a putut oferi detalii concrete pentru stabilirea identității sau a semnalmentelor acestuia.

Persoana în cauză, în vârstă de 38 ani, a fost condusă la sediul poliției unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc. Cercetările sunt continuate de poliție.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentSpargere la CJAS Galați. Hoții au forțat un geam termopan și au pătruns în birouri și în caserie
Articolul următorAccident cu 3 persoane rănite pe șoseaua de centura a municipiului Tecuci