A fost război în toată regula pe strada Războieni

A fost război în toată regula pe strada Războieni, marţi după-amiază, doar intervenţia promptă a poliţiştilor reuşind să aplaneze conflictul.

La ora 14.05, Secția 5 Poliție a fost sesizată printr-un apel la 112 că pe strada Războieni din Galaţi are loc o altercație între mai multe persoane. La fața locului, echipajele de poliție au constatat că sesizarea se confirmă și au intervenit, reușind să oprească disputa înainte ca acesta să escaladeze.

În urma verificărilor, a reieșit că, în timpul bătăii, un tânăr de 24 de ani ar fi distrus cu o lopată parbrizul unui autoturism, parcat pe strada menționată. Acesta și alți doi bărbați, de 29 și 39 de ani, au fost transportați la spital, dar au refuzat atât investigațiile medicale, cât și internarea.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani, au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Ei urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentHacker căutat în Armenia, prins în timp ce încerca să iasă din ţară
Articolul următorConcurs de pescuit pentru nevăzători, la baza de agrement Zătun