La doar 20 de ani, un tânăr din Tîrgu Bujor şi-a făcut rost de dosar penal pentru furt calificat şi conducere fără permis.

Totul a început pe 21 iunie a.c., în jurul orei 19,00, când potrivit polițiștilor, tânărul, aflat la volanul unui automobil pe strada Movilei din Tîrgu Bujor, a efectuat manevra de mers cu spatele și a acroșat un alt autoturism. Lipsa de experiență și, după cum avea să se dovedească, faptul că nu avea permis l-au costat însă mult mai mult pe tânăr, întrucât polițiștii au făcut imediat legătura cu plângerea unei femei de 89 de ani, tot din localitate.

Aceasta sesizase poliția că, în seara de 20 iunie, același tânăr ar fi pătruns în curtea locuinței sale și apoi, folosind chei potrivite, în casă, de unde ar fi sustras suma de 10.000 lei.

Polițiștii l-au condus pe tânărul bănuit de comiterea furtului, la sediul poliției pentru audieri și, în urma verificărilor, au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și că autoturismul pe care l-a condus ar fi fost achiziționat din banii sustrași.

După audiere, persoana în cauză a fost reținută pentru o perioadă de 24 ore. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentSpectacol de lumini, muzică şi lasere la Universitatea „Dunărea de Jos”
Articolul următorDouă femei, lovite de maşini pe trecerea de pietoni