E întotdeauna o idee bună să fii extrem de atent atunci când umbli cu materiale inflamabile. O femeie de 62 de ani, din comuna Băleni, a ajuns în spital cu arsuri pe 15 la sută din corp, după ce a adunat gunoaiele de prin curte , pentru a face curat.  Se pare că, la un momendat, femeia a vrut să le dea foc şi, pentru că focul nu ardea suficient de tare,  a aruncat cu motorină peste ele, acestea arzând cu vâlvâtaie. 

Flăcările au atins-o şi pe femeie, aceasta având nevoie de intervenţia urgentă a cadrelor medicale.
„Am fost solicitaţi pentru o femeie de 62 de ani, din Băleni. La faţa locului echipajul medical a constata că pacienta prezenta arsuri de gradele doi şi trei pe aproximativ 15 la sută din suprafaţa corpului. După ce a fost stabilizată, echipajul de la ambulanţă a decis să ceară ajutorul colegilor de la SMURD pentru a transporta pacienta cu elicopterul la spitalul din Galaţi”, ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.
Femeia a ajuns la spital, unde a fost internată pe secţia de arşi, pentru investigaţii medicale şi tratament de specialitate.

Articolul precedentPeste 650 de gălăţeni au cerut ajutorul pentru centrală de la Primărie
Articolul următorCupa „Dunării de Jos” – o întrecere de caiace între Brăila şi Galaţi