A adormit la volan, provocând un accident cu cinci victime. Șoferul gălățean care a produs accidentul are doar 20 de ani. 

Un grav accident rutier, soldat cu cinci răniți, printre care şi un copil de patru ani, a avut loc luni pe DE 584, în localitatea Valea Cânepii, județul Brăila.

Impactul celor trei mașini implicate a fost produs de un șofer din Galați, în vârstă de 20 de ani. Potrivit polițiștilor brăileni, tânărul șofer ar fi adormit la volan.
Maşina, care s-ar fi deplasat cu viteză, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat o altă maşină, condusă regulamentar de un vasluian de 34 de ani. După aceea, prima mașină a  lovit frontal un alt autoturism, condus de un brăilean de 51 de ani.

În urma impactului, au fost răniţi şoferul din Galaţi şi o pasageră în vârstă de 18 ani, precum şi şoferul din Brăila şi doi pasageri din maşina acestuia, printre care o fetiţă de patru ani. Toţi au fost preluaţi de echipajele medicale de urgenţă şi transportaţi la spital.

Niciunul dintre şoferii implicaţi nu consumase alcool, potrivit unor surse apropiate anchetei. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.