A adormit când fuma şi a dat foc la apartament, care a fost distrus

A adormit când fuma şi a dat foc la apartament, care a fost distrus. Incendiul, care a avut loc într-un bloc din Micro 19, a afectat şi apartamentul de dedesubt.

Dispeceratul Integrat ISU-SAJ a fost solicitat aseară, la ora 21,30, pentru a interveni la un apartament din care ieșea un fum gros, în cartierul Micro 19, pe strada Zidarilor, bloc N1. Detașamentul de Pompieri Galati a deplasat de urgență două autospeciale şi o ambulanță SMURD. La locul evenimentului era deja o ambulanță a Serviciului de Ambulanţă Judeţean, iar echipajul SMURD a intervenit, împreună cu acesta, pentru a scoate din apartament o victimă în stare de ebrietate, intoxicată cu fum.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 56 de ani, a fost dus la Spitalul Județean Galaţi de către echipajul SAJ. Pompierii au intervenit pentru localizarea incendiului, care a fost lichidat o oră mai târziu. A fost distrus întregul apartament si au fost degradate casa scării impreuna cu apartamentul aflat sub cel afectat. Cauza incendiului a fost stabilită ca fiind o ţigară aprinsă scăpată de bărbat, care a adormit în timp ce fuma.