SC Oțelul Galați a început jocurile de pregătire după revenirea din cantonamentul montan. Primul meci amical al Oțelului Galați a fost cu echipa din Liga a 4-a Galați Covurluiul Târgu Bujor.

Meciul disputat sâmbătă, 5 februarie, pe stadionul Oțelul din Galați, s-a încheiat cu victoria liderului seriei a II-a din Liga a 3-a cu scorul 6-0. Golurile au fost marcate de: George Cîrjan (în minutele 25 și 36), Cristian Sîrghi (33), Alejandro Râpan (54), Alin Nica (79) și Jack Green (88).

Dorinel Munteanu a început meciul cu următoarea formulă: Dur-Bozoancă – Rus, Sîrghi, Ghiocel, Nedelea – M. Cireș, Neagu, Jardan – Cisotti, Cîrjan, Cricimar. În repriza a doua au mai intrat: Ursu (Paharnicu 60) – Oniciu, Yabre, Hagiu, Țica – D. Cireș, Adăscăliței, Savu – Râpan, Green, Nica.

După testul cu cei de la Covurluiul Târgu Bujor formația gălățeană va juca miercuri, 9 februarie, un nou meci de pregătire, tot pe teren propriu, cu echipa de Liga a 2-a Astra Giurgiu.  

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentITM Galați a dispus oprirea din funcţionare a 5 echipamente de muncă care nu erau în conformitate cu cerinţele legale
Articolul următorIncendiu puternic într-un bloc din Municipiul Tecuci