Tulcea a găzduit Cupa Internațională Delta Dunării la care sportivii de la CSM Galați, pregătiți de Mihaela Hodină și Mihaela Bârligea au avut evoluții încântătoare.

Astfel au fost obținute 8 locuri I prin :Erica Grigore în probele de 50 de metri liber, spate, bras și fluture,Teodora Mihai în probele de 50 metri liber, fluture și spate și Alessia Forțu la 50 metri bras.

Sportivii de la CSM Galați au urcat de 11 ori pe cea de a doua treaptă a podiumului: Alina Ginghină la 50 metri fluture, bras și liber, Matei Burtea la 50 metri fluture, spate și liber, Darius Bocăneală la 50 metri liber, Rareș Ginghină la 50 metri bras, Ana Maria Ardelean la 50 metri fluture și spate și Alessia Forțu la 50 metri liber.

Înotătorii de la CSM au urcat de 15 ori pe cea de a 3-a treaptă a podiumului: Teodora Mihai la 50 metri bras, Alina Ginghinâ la 50 metri spate, Anca Pintilie la 50 metri fluture și spate, Matei Burtea la 50 metri bras, Darius Bocăneală la 50 metri fluture, spate și bras, Rareș Ginghină la 50 metri spate, Elena Ghiur 50 metri bras și 50 metri liber, Alessia Forțu la 50 metri fluture și 50 metri fluture și Maria Oprișan la 50 metri bras și 50 metri liber.

Din lotul lui CSM Galați a făcut parte și Carolina Costandache.

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentSkirtBike Hawaii, pe străzile Galațiului
Articolul următorViolență asupra unor adolescenți în fața unui bloc din Zona Industrială a municipiului Tecuci