Până astăzi, 4 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.907 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

În Galați, Grupul de comunicare Startegică a raportat 620 de cazuri confirmate. Din datele centralizate de Prefectura Județului Galați, sunt 619 persoane confirmate, 37 în carantină, 2620 de persoane în izolare la domiciliu, 373 de pacienți vindecați și 84 de decese. În total au fost 6447 de teste efectuate.

Dintre persoanele confirmate pozitiv la nivel național, 13.919 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1299 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 238 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 153 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.363 de  persoane. Alte 96.693 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 472.850 de teste.

Articolul precedentIbuprofenul va fi testat ca tratament posibil pentru a reduce simptomele Coronavirusului
Articolul următorIncendiu în Combinat